Linkek megosztása az Orgia Fórumon

Oldallal kapcsolatos információk, bejelentések, hírek
Fonok
Hozzászólások: 270
Csatlakozott: 2019.02.26. 01:30
ÉLetkor: 52
Nem: FÉRFI
Szexuális beállítottság: Hetero

Linkek megosztása az Orgia Fórumon

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Fonok »

Új fórumrészleget indítottunk oldalunkon, ahol az új LinkBox BBcode funkciónk használatával erotikus-, szex-, pornó linkeket tehettek közzé oldalunkon.

Kép

A LinkBox BBcode használata:

Kód: Egész kijelölése

[LinkBox]TIT {TEXT1} DESC {TEXT2} PIC {URL1} LINK {URL2}[/LinkBox]
Másold ki a fenti kódot. Illeszd be hozzászólásodba.
A TIT után a TEXT1 helyére megadhatod a linked címét
A DESC után a TEXT2 helyén megadhatod a linked leírását. Javasoljuk, hogy minél hosszabb leírást írj.Akár több mondatból is állhat.
A PIC után az URL1 helyére egy kép elérhetőséget adhatsz meg. Javasoljuk, hogy ezt minden link esetén tedd meg. Ha nem találsz hozzá képet, akkor is próbálj meg egy NO IMAGE képet keresni a Google-n és azt szúrd be.
A LINK után az URL2 helyére pedig értelemszerűen a linked url elérhetőségét add meg. A kattintás után ez az oldal fog megnyílni egy új fülön.

Gyakorlati példát ITT találsz

Link-megosztási fórumrészleg:
Új fórumrészlegeinket a Pornó Link Megosztás címen érheted el, ahol jelenleg 5 kategóriában oszthatsz meg linkeket.
Pornó film és videó linkek: Itt erotikus szex és pornó filmeket, rövid videókat oszthatsz meg a LinkBox funkcióját használva az oldalnak.
Szexképek, Erotikus és Pornó kép galériák linkjei: Szexkép, pornókép, erotikus kép galériák elérhetőségét linkelheted, oldalunk LinkBox funkciójával. A sima képbeágyazáshoz, az IMG TAG-et használd továbbra is.
Szex, pornó, erotikus cikkek, blogok linkjei: Erotikus, szex, pornó cikkek, blogok, hírek linkjeinek megosztási helye a LinkBox fórum funkció használatával.
Szextörténetek linkjei: Ide jöhetnek írásos és grafikus szextörténetek és szex-képregények linkjei is. A linkek beszúrása a lenti szabályzat alapján a LinkBox funkció használatával lehetséges.
Egyéb pornó linkek: Itt lehet megosztani a fenti kategóriákba nem sorolható kategorizálatlan pornó, sex és erotikus linkeket az Orgia Fórum LinkBox BBcode funkciójának használatával.
Válasz küldése

Vissza: “Közlemények”