Nagyon perverz lettem

Mesélj el egy szextörténetet, ami veled vagy akár egy barátoddal történt meg. Lehet akár fiktív vagy álmodott szextörténet is.
SzexSztorik
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.15. 15:32
Nem: --==VÁLASSZ==--
Szexuális beállítottság: --==VÁLASSZ==--

Nagyon perverz lettem

Olvasatlan hozzászólás Szerző: SzexSztorik »

A spermafüggő lány szextörténete!

Miután mostoha apámtól egyre többet akarok, egyre nehezebben teljesíti a kívánságaimat. Imádom szopni, szeretem amikor számba élvez és nyelhetem minden cseppjét. Néha hagyom hogy megdugja a puncim. De legtöbbször csak masztizom.
Apu azért akar kis szünetet tartani, mert egyre ritkábban tudja ellátni anyut és fél hogy lebukik. Én is ezzel szoktam zsarolni, ha nem teszi meg amit kérek tőle akkor lebuktatom anyu előtt.

Kép
A kép csak illusztráció...

De én sem akarok magamnak rosszat így kénytelen vagyok mást is keresni, aki ellát engem friss ondóval, amit imádok. Apu ondóját minden ételemre és italomba kértem, csodálatosan selymes finom tőle minden. De sokszor kénytelen vagyok lefagyasztani a spermáját, mert ha anyu otthon van akkor nem kaphatom meg frissen a farkából. Van amikor a jéggé fagyott spermáját teszem a levesembe vagy a kávémba.
Amikor apu szólt, hogy csökkenteni kellene az adagomat, eldöntöttem segítséget hívok. Lakik nem messze tőlünk egy mozgássérült srác, akinek senkije sincs. Felkerestem és mivel ismertük egymást, rövid beszélgetés után megkérdeztem tetszem-e neki. Válasza egyértelmű igen volt. Ekkor elmondtam neki, nagyon egyedül érzem magam és nagyon hiányzik sok minden az életemből. Mondta amiben tud szívesen segít, ekkor hirtelen mondtam neki ? a spermád kell. Nem jutott szóhoz, csak hebegett és megkérdezte hogy gondolom ezt. Ekkor felajánlottam neki, hogy én minden nap kielégítem, de kell a spermája fagyasztva is. Értetlenül kérdezte, miért? Azért ? válaszoltam ? mert minden ételembe és italomba bele akarom tenni. Sajnos annyira függő lettem, hogy nagyon hisztis tudok lenni, ha nem kapom meg amit akarok.
Közben elkezdtem simogatni a farkát, nem is gondoltam előtte, hogy ilyen nagy és vastag farka van. Szépen óvatosan elővettem és megpillantottam. Olyan vastag volt, hogy alig értem át és olyan hosszú, hogy a két kezem rátettem és egy kicsi kilógott még a makkjából. Nagyon - nagyon megdicsértem, hogy milyen szép nagy farka van. Szépen nyalogatni kezdtem és a makkját bekaptam, szoptam nyelvemmel köröztem rajta, amilyen mélyre tudtam bevettem a számba. Nagyon vastag volt a farka, a fejem simogatta, próbáltam torkomba nyomni, de nem sikerült. Pár perc szopás után éreztem a teste megfeszül és elkezdte a torkomba spriccelni a gecijét. Éreztem, hogy egy része lecsúszik a torkomba, de olyan sok sűrű anyag jött belőle, hogy egy pillanat alatt megtöltötte a számat. Hirtelen nyelni sem tudtam és a farka mellett csorgott ki a számból. Szépen nyeltem és tisztára szoptam a farkát.
Kérdeztem, ezt mikor ismételhetjük meg? A válasza az volt, ezért bármikor átjöhetsz. Megbeszéltem vele hogy holnap jövök, de vinnék két adag fagyasztottat is. Megköszöntem neki és hazamentem.
Válasz küldése

Vissza: “Szextörténet”